051 400 650

Hoppe je vodilni proizvajalec kljuk na trgu, ko govorimo o razmerju med ceno in kvaliteto. Hoppe ima rešitev za vsakogar, zato vas vabimo, da si ogledate paleto Hoppe kljuk, ki jih dobavljamo. Hoppe kljuke so primerne za vsaka vrata in bodo poudarile inovativnost, kakovost in estetiko.

 

Hope kljuke za vrata

Kot vsi izdelki, ki jih imamo na voljo pri Notranja-Vrata.si, so tudi Hoppe kljuke cenovno konkurenčne, kar zagotavlja, da dobite najboljšo vrednost za svoj denar. Poleg tega so kljuke Hoppe zasnovane tako, da se z lahkoto zaklenejo, kar vam omogoča varnost.

Hoppe kljuke se lahko montirajo na štiri različne načine. ( inline, offset in locking).

Hoppe kljuke so enostavne za uporabo in vključujejo potisni gumb, ki sprosti ključavnico in omogoča preprosto odpiranje oken ali vrat.

 

Hoppe U PVC kljuke za vrata

Te kljuke so oblikovane tako, da imajo čim daljšo življenjsko dobo, kar vam zagotavlja dolgotrajno rešitev.

Hoppe U PVC kljuke za vrata so enostavne za in jih je mogoče namestiti na skoraj vsako ključavnico, zaradi česar so še posebej funkcionalne. Dobavljamo Hoppe U PVC kljuke za vrata zato da izpolnemo zahtev strank, ki iščejo rešitev na daljši rok.

Naše Hoppe U PVC kljuke na vratih so odlična zamenjava za vse kljuke, ki so pokvarjene ali potrebujejo nadgradnjo. Hoppe U PVC kljuke za vrata zagotavljajo optimalno zmogljivost in uporabljajo inovativno tehnologijo za zagotavljanje visoke varnosti za vsako vrsto vrat.

 

Hoppe kljuke za okna

Hoppe kljuk ne dobavljamo samo za vrata, saj želimo zadovoljiti široko paleto kupcev, ki potrebujejo kljuke tudi za okna.

Zakaj kupiti kljuke pri nas?

Dobavljamo široko paleto Hoppe vratnih kljuk, ki so izdelane po najvišji kakovosti in zagotavljajo, da dobite najboljšo vrednost za vaš denar. Naše kljuke za vrata so na voljo v širokem izboru, zato vam ni treba skrbeti, da ne boste našli kljuke, ki ustrezaja vašim potrebam in željam!

Če se težko odločate, katera od naših Hoppe vratnih kljuk najbolj ustreza vašim zahtevam ne oklevajte in stopite v stik z našo ekipo strokovnjakov danes. Z veseljem vam bomo ponudili nasvete ali podporo, ki jo potrebujete, da boste lahko izbrali najboljše ročaje za vaša vrata.